Få autohjælp når du har brug for det
Her kan du finde et godt abonnement
Sammenlign billig autohjælp her

Autohjælp

Der findes i dag en den assistanceselskaber som tilbyder autohjælp og vi har valgt at tilføje et par af de mest benyttede abonnementer i vores oversigt som kan ses på forsiden. Du skal bestemt tegne et abonnement, hvis du jævnligt kører lange turer eksempelvis til og fra arbejde. Uheldet kan ske hvor du står og har brug for assistance med det samme og når skaden sker er det desværre ofte for sent at ringe og melde sig ind. Skal du transporteres væk og have den nødvendige hjælp uden, at have et abonnement kan det altså koste rigtig mange penge plusligt. Det kan meget almindeligt koste flere tusinde kroner, at ringe til et autohjælps firma. Der findes desuden en del andre udbydere end dem der er repræsenteret her på siden, men det er for det meste lokale som kan hjælpe med transport til værksted, hvilket ikke er den optimale løsning hvis du er på farten og altid vil regne med akut hjælp når du har brug for det. Herudover har du også mulighed for, at få hjælp i udlandet hvis du er på rejse. Så vi anbefaler helt bestemt at du finder et anderkendt assistanceselskab som kan hjælpe hele i hele Danmark og Europa.

Se billig vejhjælp her

Assistancen omfatter blandt andet følgende dækning

  1. Udbringning af benzin eller diesel hvis bilen løber tør
  2. Starthjælp ved strømproblemer eller kold motor f.eks. om vinteren
  3. Bugsering til nærmeste værksted eller valgfrit indenfor bestemt afstand
  4. Vejhjælp i Europa eller blot mulighed for dækning ved grænseområder
  5. Ved pluslig sygdom kan du få transport
  6. Akut lapning af hjul ved punktering eller udskiftning af reservehjul

Autohjælp priser

Vi har valgt at sammenligne autohjælps priser så du er godt klædt på til at vælge dit nye abonnement her på siden. Der er meget konkurrence på markedet omkring autohjælp og der findes i dag flere hunrede selskaber som tilbyder autohjælp så det vil sige at konkurrencen presser priserne er helt i bund og det kan betale sig i stedet for, at man venter til at skaden indtræffer. At tegne en abonnement på vejhjælp er en god ide, uanset om du har en ældre eller nyere bil. Det er rart at have forsikret sig imod et eventuelt uheld eller andre problemer til den rigtige pris. Uden et abonnement kan det koste op mod 1200 kroner for første time og derefter 500 kroner pr. påbegyndt kvarter, hvilket desværre er en dyr løsning at vælge og du kan derfor spare mange penge ved at forsikre dig mod dette. Et abonnement på autohjælp koster ca. mellem 400 kroner og 1000 kroner årligt og er derfor en meget god forsikring.

Find billig autohjælp

Når du skal finde billig autohjælp kan det være en god idé, at undersøge markedet først så du får den bedste løsning og billigste abonnement. Det har vi naturligvis gjort for dig og du kan nemt finde det billigste abonnement på vores forside som du kan komme til ved at klikke øverst på denne side. I dag er priserne på autohjælp Europa heldigvis vanvittigt billige da en søgning på krak viser, at der findes mere end 700 forskellige firmaer som tilbyder autoassistance. Det øger konkurrencen blandt de danske selskaber store som små der vil tilbyde dig den bedste løsning. Vores anbefaling er nu engang, at man finder en anderkendt udbyder som Falck som tilbyder assistance i hele Danmark og Europa om nødvendigt.

Falck vejhjælp Danmark

Falck autohjælp

Med Falck vejhjælp Danmark får du hjælp og dækning indenfor de danske landegrænser.

79,- kr. / md.

Mindstepris: 474,- kr.

Vælg abonnement

Falck vejhjælp Europa

Falck autohjælp

Med Falck vejhjælp Europa har du dækning i Europa til en virkelig fordelagtig pris.

89,- kr. / md.

Mindstepris: 534,- kr.

Vælg abonnement

Gør vejhjælpen endnu bedre

Falck autohjælp

Få tilvalg til vejhjælp: Minutgaranti, fri vidererejse eller frit værkstedsvalg.

Fra 10,- kr. / md.

Mindstepris: Fra 60,- kr.

Vælg tilvalg
© 2015 billig vejhjælp | SitemapAlle rettigheder forbeholdes billig-vejhjaelp.dk